Prodaja

Kako kupiti naša ekstra djevičanska ulja?


Jednostavno – naručite putem e-maila oleamagica@gmail.com , možete ih preuzeti na našem kućnom pragu ili će vam stići dostavom.

Kod slanja proizvoda poštom, plaćanje je pouzećem i trošak dostave snosi kupac. Za veće narudžbe postoji mogućnost rabata.

U ponudi su slijedeća monosortna i višesortna ekstra djevičanska maslinova ulja


BUŽA – Istarska autohtona sorta, jedno od najcjenjenijih ulja, svijetlozelene do zlatno žute boje, jakog voćnog okusa i mirisa na maslinu te aromatično bilje, artičoku i jabuke ujednačene gorčine i pikantnosti. Odlično dopunjuje svježe sirove namirnice, mariniranu plavu ribu, posebno tunu i losos. Bijeloj ribi, sezonskom svježem povrću, gljivama i raznim rižotima i tjesteninama od morskih plodova daje puninu okusa. Slatke pečene kruške prelivene bužom izuzetno je dobra kombinacija slatkog užitka i zdravlja.


ISTARSKA BJELICA – Stara istarska sorta, ulje izrazito visoke kakvoće, zlatno zelene boje i mirisa na pokošenu travu, okusom na zelenu maslinu, badem, divlje šparoge i radič, istaknute gorčine i pikantnosti. Oplemenjuje jače zrele sireve, nadopunjuje mesna jela pogotovo od divljači , a izvrstan je preljev na čokoladni sladoled, mousse, tortu od gorke čokolade i badema tako dobivamo dobivamo odličan desert u kojem se gorčina ulja sljubljuje s okusom čokolade u čarobnu kombinaciju gorko-slatkasto osvježavajuće delicije.


ROŠINJOLA – Istarska autohtona sorta, posebice okolice Rovinja, ulje je zeleno zlatne boje, intenzivnog voćnog mirisa i okusa na maslinu, početna ujednačenost gorčine i pikantnosti postupno prelazi u jak okus ljute papričice. Odlično upotpunjuje puretinu, piletinu i crveno meso “na padelu”, juhu od gljiva , zrele sireve i razna tradicionalna jela s tjesteninom, kao što su fuži ili pasutice sa bakalarom. Posebnost okusa ove sorte najviše dolazi do izražaja na sirovim vrganjima i a može nam biti i dodatak suhim kolačićima od lješnjaka, badema.


LECCINO – Talijanska sorta, harmonično, svježe i lagano ulje izvrsne kakvoće, vrlo često s aromom zelenih badema i svježe trave, osnovnog voćnog okusa po plodu masline, umjerene gorčine i pikantnosti. Zbog svoje voćne svježine i trajnog mirisa, oplemenjuje okus sirove ribe, škampa i kozica. Izvrstan okus daje lignjama i sipama na žaru te raznim svježim sezonskim salatama. Sladoled od vanilije, limuna i jagode, kolač od sira i ovčja skuta već s nekoliko kapi Leccina postaju odličan desert čudesnog okusa.


PREMIUM BLEND –kombinacija sorata Buža, Istarska bjelica, Rošinjola , Leccino, Pendolino i Ascolana Tenera Vodnjanska crnica, Frantoio, Istarska bjelica, Buža i Pendolino u omjerima koji daju da ovaj osebujni harmonični okus i miris na plod svježe masline, artičoku, radič, cikoriju i aromatično bilje izbalansirane gorčine i pikantnosti. Ulje je visoke kakvoće uz bogatstvo osebujnih mirisa i okusa inspiracija je za nova domišljata jela. Izvanredan dodatak za teletinu i janjetinu pod pekom, šparoge s jajima, ribu i povrće na žaru, rižoto od sipa, salatu od hobotnice, ribu na žaru, i maneštru s trukinjom.

Naši proizvodi:

NAZIV PROIZVODA: OLEAMAGICA 500 ml

OPIS PROIZVODA: Ekstra djevičansko maslinovo ulje

KOLIČINA: 500 ml

CIJENA: 100kn

NAZIV PROIZVODA: OLEAMAGICA 250 ml

OPIS PROIZVODA: Ekstra djevičansko maslinovo ulje

KOLIČINA: 250 ml

CIJENA: 60kn

NAZIV PROIZVODA: OLEAMAGICA 100 ml

OPIS PROIZVODA: Ekstra djevičansko maslinovo ulje

KOLIČINA: 100 ml

CIJENA: 30kn

NAZIV PROIZVODA: POKLON PAKET OLEAMAGICA 1 x 500 ml

OPIS PROIZVODA: Ekstra djevičansko maslinovo ulje

KOLIČINA: 1

CIJENA: 110kn

NAZIV PROIZVODA: POKLON PAKET OLEAMAGICA 2 x 500 ml

OPIS PROIZVODA: Ekstra djevičansko maslinovo ulje

KOLIČINA: 1

CIJENA: 210kn

NAZIV PROIZVODA: POKLON PAKET OLEAMAGICA 2 x 250 ml

OPIS PROIZVODA: Ekstra djevičansko maslinovo ulje

KOLIČINA: 1

CIJENA: 130kn

NAZIV PROIZVODA: POKLON PAKET OLEAMAGICA 3 x 100 ml

OPIS PROIZVODA: Ekstra djevičansko maslinovo ulje

KOLIČINA: 1

CIJENA: 100kn